music festival style
 
 
Det faktiska sommaren börjar ju om 2 dagar men på vissa ställen har den redan smygstartat. Sommar betyder ju en massa festivaler och även om man är där för musiken vill man se snygg ut. Vill du ha inspiration kolla mina outfits under fliken festival.
 
Förhoppningsvis kommer det vara varmt när man är på festival och då är det skönt med ett par shorts så man dessutom får jobba på solbrännan lite grann med, men det kan även bli kallt på dagen eller framåt kvällen och då är det bra att ha med sig en kofta. 
Som alla vet går/står man väldigt mycket på festivaler och då är det inte skönt att gå runt i högklackat hela dagen och få en massa ont i fötterna, ha istället vanliga löparskor! Det är nog en av det bästa saker man kan ha med sig på en festival, de är sköna och anpassade för att gå mycket i. Väldig tur att det finns så många snygga par, nästan svårt att välja! Men om man vill kan man även ha sneakers, converse eller liknande.
 
 
HA-MED-LISTA (NOT CLOTHES)
* Solkräm är väldigt bra att ha med sig så man inte bränner sig när man står och dansar till en massa bra musik.
* Solglasögon så att man ser artisterna och inte får solen i ögonen.
* Papper och penna i fall man skulle ha turen att träffa sin favoritartist och haffa en autograf, eller bara skriva ner saker.
* Mobil, laddare & hörlurar. Mobil är nästan självklar så att man kan kontakta folk om du skulle t.ex tappa bort ditt sällskap i folkvimmlet eller ringa hem till dem där hemma och berätta hur härligt det är. Sen kanske man inte får fota/filma med en systemkamera på just den festivalen och då är det alltid bra med mobilkameran. Laddare, mobilbatteriet kommer ju ta slut någon gång. Även om man är där för att lyssna på musik finns det alltid stunder man kan fylla med mer musik, t.ex tågresa, tristes på hotellrum m.m.
Systemkamera om det är tillåtet på den festival du ska på. Du vill väl ha minnena på bild?
Vattenflaska är väldigt lämpligt, du går en hel dag, kanske t.o.m natt, och gör av med en massa vätska dels genom att gå och dansa och genom solen som skiner på dig hela dagen, men med lite vatten kan du få mer energi och orka hela natten lång!
* Pengar för kanske vill du köpa en svalkande glass eller en t-shirt av din favoritartist, man vet aldrig.
 
 
boy london, festival, festivaler, girl, hedda, hight waisted shorts, makeup, outfits, polyvore, shorts, summer, sun, sunglasses,

Kommentera

Publiceras ej